Tulihan otettua piiitkä tauko.
Kesä oli kyllä yhtä hulinaa kotieläinpihan, kesäkahvilan, sekä muutaman käsityöläisten myymälän johdosta. Vaan oli kyllä mahtava kesä. Ihan innolla odotan tulevaa kesää 2015!

Mutta, kotona on tapahtunut vaikka mitä, ja viimeisin päähänpisto tuli jokusia päiviä sitten. Nimittäin, olen erityisen huono pitämään järjestystä kolmen lapsen taloudessa (tai varmaan kuria), sillä jatkuvasti koko koti on kuin pommin jäljiltä, vaikka kuika yritän lapsi patistaa. Päätin siis irtisanoutua stressistä, ja mullistin kotimme kokonaan!
Raahasin isompaan makuuhuoneeseen kaikki meidän aikuisten Tärkeät jutut; sängyn, tietokoneyksikön, kulmakaappia, lipastoa, telkkari, jne. Pienempään makuuhuoneeseen sulloin kaikkien kolmen lapsen sängyt (jokainen on huono nukkumaan yksin..), ja entisen pankkisalin aula ja olohuonenurkka sai täyttyä lasten tärkeillä asioilla: peleillä, leluilla, legoilla, kirjoilla, jne. Nyt on kodissamme siis täysin uudenlainen mullistus käynyt, kun lapset valtasivat sen, mikä normaali kodissa on joko aikuisten, tai koko perheen aluetta. Nyt, kun alkaa kaaos ahistamaan, niin sujahdan vain kaaoksettomaan ja leluilta kiellettyyn, valkoiseen kamariimme, huokaan syvään ja nautin.

Ei huono! Ei ollenkaan.

Entisen pankkisalin aulasta löytyy nyt myös koulu, johon sain vihdoin esille myös Finlaysonin luokkakuvan (vm.1978), joka on ollut omassa lapsuudessani aina siskoni ja minun huoneen seinällä:005.jpg

Seuraavaksi voisin tehdä vaikkapa kuvapläjäyksen menneeltä kesältä...