Tässähän on mennyt miltei vuosi, kun viimeksi olen mitään tänne kirjoitellut!

Ja sen vuoden aikana on tapantunut vaikka mitä jännää. Muutoksiakin on ollut vaikka millä mitalla, ja ne kaikki yhdessä veivät kyllä aikani tehokkaasti. Käsityöt, kotieläinpiha, putiikki, nuoriso, lapset, eläimet, kaikki. Vuosi on ollut kyllä vauhdista huolimatta mahtava, ja tuntuu se siltä loppuakin kohden olevan.

Viimeisin mielenkiintoinen projekti meillä, on ollut muutto suuresta ja avarasta tilasta takaisin Peikkorinteeseen, ja siellä todelliseen mini-ihmeeseen. Koimme nimittäin jatkuvan ramppaamisen kahden paikan välillä sen verran kuluttavaksi, että päätimme pakata omaisuutemme laatikoihin, ja ottaa käyttöön vain tarvittavat, että mahdumme väliaikaiseen minitaloomme odottelemaan remontin valmistumista. Siellä on wanhan talon vintillä kaikki ihanat aarteemme siististi muovilaatikoissa odottelemassa tulevaisuutta. Uinuvat talviuntaan.

Toisaalta on kyllä virkistävää, kun kaikki käytössä olevat tavarat ovat hallitusti jokusessa kymmenessä neliössä, eikä mitään "turhaa" ole kasaantumassa nurkissa. No, tokihan meillä lapsineen tavaraa piisaa ilmankin, mutta kyllä varmaan on sitten Joulu ympäri vuoden, kun joskus saa alkaa taas aarteita esiin kaivamaan! Siihen asti nautimme kylki kyljessä pikkuisesta pesästämme.

On somaa olla koko perhe vieretysten. Ja tuulettumaan pääsee halutessa yhdellä loikalla vaikkapa eläinpihan kavereita moikkaamaan. Tiny home-tyylillä siis.  

11951994_10206226278108156_7954021533547