Minä rakastan Joulua kyllä niin paljon, että tänä vuonna päätin ottaa pikkuisen varaslähdön jo näin marraskuun alussa. Hih hi, ei haittaa, vaikka muutama tonttu hiipisi nurkissa jo nyt.
Askartelin lastemme kanssa eilen talvi-ikkunaa työnurkkani näyteikkunaan. Siihen tuli lumisia kuusia, lunta, nalleja ja Joulupukki kelkkoineen. Valot virittelemme myöhemmin. Sitten voisikin tehdä porukalla talvi-ikkunan myös poikien huoneeseen.

Keittiön juuri somistettuun kulmaukseen lisäilin tänään pikku ripauksen Jouluista tunnelmaa. Mies kun vielä viritteli lampun, niin jo sitä herkistyi Joulufiilikseen! Toin vanhalta taloltamme myös ikkunanpokan, tullessamme iltaruokkimasta eläimiä. Sen laitoin komutin ja Mylly-Maijan seuraan.
Päivemmällä askartelin yhden tötterön wanhasta sanomalehdestä, sekä pari koristepakettia. Ne laitoin myös keittiön kulmaukseen kiillumaan.
 

004.JPG

 

009.JPG
 
008.JPG
 
Kynttilän valossa maistui myös nakit ja ranskalaiset ihan erilaiselle!
 
001.JPG
 
Sitten toin vielä lisää aarteita taloltamme, nimittäin suloisen ja tunnelmallisen Joulujulisteen. Tämä on mieheni suosikki, ja luulen, että se jäänee seinälle ympäri vuoden, kuten se on tähänkin asti ollut. Jossainhan niiden tonttujenkin on kesällä oltava... ;)
 
010.JPG

 
 
Ai että, hiljaa hiipimällä siitä Joulun tunnelmasta saa nauttia pitkän pitkän aikaa.