Iski kaiken aamun hötäkän jälkeen hirmuinen ompeluvimma! En nimittäin päässytkään hakemaan tänään pikkuneitiämme mummolasta, enkä Elmeriä tutulta, kun auto teki tenän, joten ajattelin rauhoitella itseni ompelemalla hetken (pikkuneiti kulkeutuu mummolan väen mukana kotiin, Elmeri joutuu vielä kyytiä odottelemaan).Olen järjestellyt itselleni ompelunurkkauksen vanhan näyteikkunan eteen, sillä siihen riittää hirmuisesti päivänvaloa. Aiemmin siinä oli sänkymme, mutta paikka oli aika avoin siihen hommaan.  :)

proxy?url=http%3A%2F%2F3.bp.blogspot.com
puuhapaikkani.

Järjestelin pikkuneidin nykyistä huonetta niin, että sain sinne mahtumaan vaatekaapin tilalle vanhan pulpetin, jonka siirsin kissahoitolan tiloista kotiimme. Olin ajatellut sen tulevan vasta myöhemmin, mutta neidin lähestyessä kolmen vuoden ikää, on piirustelu ja askartelu jo sen verran mieluista, että oma paikka näille toiminnoille on varmasti huippukiva juttu!

Pulpetti on aikoinaan ostettu isoveikoille, ja onneksi olen sen vanhaa väriä kunnioittanut myös silloin, enkä ole sitä maalilla peittänyt. Ajan patinaan tuo hauskan lisänsä se, että pojat ovat näköjään raapustaneet jossain kohtaa pulpetin pintaan hiukan muistutusta nykyajasta, nimittäin lyhenteen LOL. Hih, sitä on siinä hauska tulevaisuudessa katsella, kun se saa jo nykyisellään hymynkareen aikaiseksi.

proxy?url=http%3A%2F%2F3.bp.blogspot.com

Ompeluvimmoissani näpertelin pinkistä ruutupuuvillasta pulpetin istuinosaan pehmusteen. Sisälleen pehmusteeksi laitoin fleeceä. Kiinnitys on samaisesta kankaasta tehdyillä solmiamisnauhoilla. Muuten ei taitaisi pehmuste paikoillaan vauhdissa pysyäkään! Nyt vain odotetaan käyttäjää kotiin saapuvaksi...

proxy?url=http%3A%2F%2F2.bp.blogspot.com

proxy?url=http%3A%2F%2F1.bp.blogspot.com