Olen kokeillut lähipäivinä askartelupaperin tekoa wc-paperista, sekä niiden värjäystä kahvilla, sekä mehulla. Lopputulos on kaunis, ja hyvän tuoksuinen. Varsinkin mehuvärjätyt tuoksuvat kesäisen makealle! Vaikka itse en kofeiiniyliherkkyyden takia ole kahvia juonutkaan enää viiteentoista vuoteen, niin myös sen aromi on edelleen kovasti mieleen. Kahvilla vanhennettu paperi tuoksuu kerrassaan mahtavalle. Papereita saunan lauteilla kuivatessa, oli koko suihkuhuoneessa tuoksu, kuin kahvipaahtimolla!
Tokihan saan joskus hirveän voimakkaasta kahvin tuoksusta migreenikohtauksenkin, mutta koska olen harrastanut nyt ahkerasti kipukoukun käyttöä, sekä venyttelyä niskan ja yläselän alueelle, on selkähartiaseutu ollut paljon irtonaisempi, ja turhat pääkipukohtaukset ovat pysyneet poissa.

Kahvipapereista taidan askarrella joku päivä joitakin kivoja kortteja. Eilen illalla kokeilin talvisen kortin aihiota lumihiutaleen kera. Täytyykin vielä miettiä, että teenkö Joulukortit tänä vuonna itse, vai hommataanko Ifolorilta, kuten useampana vuonna jo. Sen verran iso pino niitä tulee aina lähetettyä, että tilaaminen on ollut hyvä vaihtoehto. Voisihan sitä sitten vaikka askarrella papereista pakettikortteja, laitettavaksi "joulukukkasiin". Tämän vuoden kukkaset taitavat olla namutötteröitä.
 

007.JPG

 

008.JPG

 

012.JPG
 
NuuH. Oikeita aromipapereita!