Millainen se olisi? Se unelmien keittiö sitten, kun joskus vielä asumme uusvanhassa hirsimökissä, rakkaassa Peikkorinteessämme. (nykyisellään asumme muutaman kilometrin päässä "evakossa" vesivahingon takia, jonka seurauksena löytyi laajempikin ongelma vanhasta talostamme)
Niin, unelmien keittiö leijailee ajatuksissa tämän tuosta. Ehkäpä siksi, että Joulu lähestyy, ja nykyisen kotimme selkeä linja ei ole lähelläkään sitä joulun tunnelmaa, jollaiseen olemme aiemmin vanhassa talossa tottuneet.

Unelmien keittiö, ja miksi ei kotikin, olisi hiukan kuin Mauri Kunnaksen Joulupukki-kirjasta.
Lämmin, tunnelmallinen ja hiukan ehkä hämyisäkin. Näissä netistä löytyneissä kolmessa kuvassa on jokaisessa ripaus sitä jotakin. Nämä sotkemalla löytyy varmaan aikanaan sen oman keittiön tunnelma.
Siihen asti nautimme täysin siemauksin nykyisen kotimme selkeydestä ja helppoudesta. Täällä arki rullaa lapsiperheellisenä mitä mainioimmin!
 

1011016_554920901216026_182446275_n.jpg
 Tässä keittiössä ihastuttaa sen maalaismaisuus.

 

1288469670440.jpg
Tämän keittiön vaalea väri ja hirsiseinä miellyttävät suuresti silmääni.

 

wanhaky%C3%B6kki.png
Ja tämä tupa on niin ihana, että huokailen tunnelmaansa alvariinsa!
 


Onneksi haaveille ei ole rajaa! Haaveilla saa vaikka joka hetki, kun ehtii. Se se vasta onkin mukavaa puuhaa, uppoutua omiin pikku unelmiinsa. Ja oikein tiukasti, kun haaveilee, niin tavoitteista saattaa tulla jopa totta. Ainakin itselle on käynyt niin; on ihana perhe: mahtava mies ja kolme suloista lasta, koti maalla, eläinystäviä vino pino, työmaa kotona eläinten parissa ja aikaa tehdä juuri sitä, mistä tykkää ja mikä on tärkeintä. Näistä aina haaveilin, ja näiden keskelle olen elämässäni päätynyt.
Pitäkää siis haaveistanne tiukasti kiinni!